top of page

vr 15 sep

|

Amsterdam

Fringe theater voorstelling, The Grand Percussionist

Van 13 - 16 september is Salon de IJzerstaven een locatie voor het Fringe festival. Er zijn 4 voorstellingen op wisselende tijden. Zie onder voor nadere info en aanmelding.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fringe theater voorstelling, The Grand Percussionist
Fringe theater voorstelling, The Grand Percussionist

Tijd en locatie

15 sep 2023, 20:45 – 21:35

Amsterdam, Bickersgracht 10, 1013 LE Amsterdam, Nederland

Over het evenement

The Grand Percussionist

Of het nu gaat om het verwezenlijken van de droom van hun Aziatische ouders, om de strijd binnen te komen bij een prestigieus conservatorium of om het ellebogenwerk waarmee je een carrière voor jezelf opbouwt: het valt niet mee bij te blijven in de extreem competitieve en overkritische cultuur van klassieke muziek. En het is lastig aan de bel te trekken als je meerderen hun macht op je botvieren.

In hun voorstelling The Grand Percussionist onderzoeken Yung-Tuan Ku en Che-Sheng Wu deze onderwerpen middels slagwerktheater met een vleug humor. Ze tonen de hindernissen die ze overwonnen: van seksisme tijdens audities tot intieme en intimiderende een-op-een-momenten met hun mentoren. Hun reis en ervaringen blijken ook exemplarisch voor andere beroepen.

Met hun show willen Ku en Wu hun publiek bewustmaken van waartoe negatieve ervaringen en psychologische druk kunnen leiden. Want het lichaam onthoudt meer dan je soms lief is. 

Deel dit evenement

bottom of page